Companii

Fie ca sunteti angajat, angajator sau colaborator cu o societate comerciala, aceste informatii va vor fi de folos atunci cand ajungeti in fata unei probleme ce trebuie rezolvata.

Gasiti informatii cum sa va infiintati o societate comerciala, asta daca nu detineti, cum se majoreaza capitalul social si inscrierea ei la Registru Comertului, cum se reduce capitalul social intr-o societate, infiintarea unei sucursale, actualizarea codurilor CAEN detinute conform legii in vigoare precum si alte informatii de interes public.

In cadrul acestei sectiuni va sunt specificate actele necesare si demersurile ce trebuie urmate pentru a putea suspenda temporar activitatea companiei.

Tot de aici aveti posibilitatea de a descarca documentele necesare pentru aproape toate operatiunile ce se pot face la Registrul Comertului in cadrul unei companii.

Veti gasi modele de acte constitutive pentru infiintarea diferitelor forme juridice dorite,statutul formelor juridice.De pe acest site mai puteti descarca si cererea de disponibilitate/rezervare a denumirii viitoarei societati precum si cererea de disponibilitate/rezervare emblema.

Se pot descarca si cererile si anexele de inregistrare a companiilor, precum si celelalte cereri pentru desfasurarea operatiuniilor prevazute in acest site.De asemenea gasiti aici pe pagina noastra si modelul declaratiilor pe propria raspundere a administratorilor pentru diferite puncte ale operatiunilor ce se pot desfasura in cadrul companiilor la Registrul Comertului.

Forme juridice

Informatii utile

Acest site foloseste cookie-uri pentru o experiență plăcută de navigare Aflați mai multe