Persoane fizice

Dupa cum am descris si in pagina anterioara in aceasta categorie veti gasi cum sa va obtineti/schimbati cartea de identitate (buletinul) in diferite cazuri, sa obtineti pentru copii certificate de nastere, care si acestea sunt detaliate in diversele cazuri existente, cum sa va obtineti pasaport, permisul de conducere, cazier judiciar si toate documentele legate de autovehicule.


Cum sa va inmatriculati autovehicul cumparat, sau cum sa radiati un autovehicul pentru vanzare, cum obtineti certificatul de inmatriculare in cazul in care l-ati pierdut/deteriorat, sau in nefericite cazuri in care v-a fost furat.

In aceasta sectiune veti gasi si cum sa obtineti autorizatia de circulatie temporara de 30 de zile in cazul achizitionarii unui autovehicul nou.Tot aici este afisata si contravaloarea documentelor eliberate.

In cazul in care doriti sa aflati un cod postal, al unei adrese mergeti in sectiunea coduri postale, introduceti strada si codul va este afisat.In cadrul aceluiasi tab veti gasi si prefixele telefonice nationale si internationale, introducand judetul, localitatea, respectiv tara pentru apeluri internationale.

Daca ati cumparat recent o casa/apartament, pe acest site gasiti cateva informatii necesare,cum sa va incheiati un contract pentru utilitati, ce documente va sunt necesare si unde sa va adresati.

Informatii utile

Acest site foloseste cookie-uri pentru o experiență plăcută de navigare Aflați mai multe